your girlfriend said hello'

sitter i sängen, kom hem för cirka två timmar sen från julbordet jag var på med släkten. det var huur mysigt som helst, vi var på strandbaden här i falkenberg ;3
De hade sagt att det var barnvänligt där, det enda som fanns att göra var ett biljardbord, ja hehe de är ju alltid kul, speciellt när man äger på det....
aja, sen skyndade vi oss hem på morgonen för att kolla wolverhampton - stoke matchen som var igår, så förlorar de.. börjar bli lite surt, men wolves kommer inte åka ur premier league, i am fucking sure.
i alla fall, bandet från barnprogrammet Amigo var där och spelade, de kallar sig 'världens snabbaste allsång', de var fett duktiga. de hade massa låtar o text till så man kunde sjunga med, och alla som var där var ju helt packade så det var riktigt härligt att se när alla skrek o sjöng o dansade. Jag försökte spela in när de sjöng, men det låter helt fail så är ingen idé att lägga upp det.
När de gick av scenen, så började alla skrika 'en gång till', så kom de tillbaka och en av killarna började joddla, haha han var riktigt duktig måste jag säga.

Resten av dagen idag, skulle vi sätta upp julgranen och julbaka lite, hoppas det blir mysigt.
JosefinStåhl

Kommentarer

Kommentera gärna här♥:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (kommer inte att publiceras)

Din URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0