this is going to be my fkn year.

well, gott nytt år kära läsare !
just nu lyssnar jag på all time low, måste säga att det är mitt absoluta favoritband. de får mig alltid taggad o glad (y
i love them.
aja anyways, så blire att vara hos nån random familj sen o fira nyår. får hoppas de blir kuul !
måste ba säga, att det bästa med att vara ute på landet är att man får skjuta fyrverkierier gratis, ehhehe.
aja ska ta på mig kläder eller nåt nu, hejdå hare bra o pusspuss.
JosefinStåhl

what are words if u dont mean them ?


världens bästa bildkvalité jaoo, men lovade en viss person att lägga upp en bild.

idag har jag varit i stan med mamma, köpt månadskort på strandhälsan, så jag får tränat upp min mage o rygg. och köpte en aaaaassnygg tröja (enligt mig iaf) på kappahl, ahmajgad hittar fan aldrig nåt därinne. jo en bh (L)
JosefinStåhl

boy, you're doing it wrong.

så jävla trött på sånt, hallå man har förhållande för kärlek inte för sex. ångrar att jag träffa dig, seriöst skulle göra vad som helst för att slippa göra det. well, at least i wont do it again. du förtjänar en fet bitchslap.

anyways, så har jag varit barnvakt idag med mormor. alltid mysigt o vakta sina kusiner, thehe. men aa har inte orkat göra nåt mer, kanske ska kolla film med mamma när hon kommit hem från jobbet ;3
JosefinStåhl

there's a side of u that i never knew.

försökte göra ett inlägg på mobilen imorse dårå när jag var påväg till halmstad, men inte fan gick det..
kollade nyss fotboll, wolverhampon - arsenal. Tro fan att det blir 1-1 , WOHO, typ. hheehe, gaaanska okej resultat om man säger så. Wolves har inte gjort mål på arsenals hemmaarena sen 80-talet.
men aa, orkar inte skriva nåt mer nu.
JosefinStåhl

u will cry when u feel that pain.

asså ja, är ju väldigt social på loven vi har. skriver typ aldrig så får jag dåligt samvete för jag inte gör det så börjar jag skriva men de blir inget långt heller för jag orkar verkligen inte..
men jag fårju försöka skriva lite så ni har nåt o göra, öö aa ni få som läser den här bloggen dagligen.
i alla fall ska & har jag väl inte gjort nåt särskilt, var hos min bror igår o firade hans födelsedag & julafton, which is the same day. Riktigt kul var det där !
aa sen ska jag väl till halmstad imon o kolla efter några fina kläder o ha på sig på nyår, aja orkar inte skriva mer. ni fick lite uppdateringar iallafall, så aa.
JosefinStåhl

bow shika wow wow


kärlek säger jag bara ;3
JosefinStåhl

u gotta stop sneaking up on me'

yaaah, har inte gjort inlägg på länge dårå så man får väl börja från början ;3
Måndag - killarna i klassen kom tvåa i skolcupen, ni var fett grymma killar och nästa år vinner ni för då finns de knappt några motståndare kvar, thehe.
Tisdag - Åkte skridskor och skulle egentligen badat, men jag hann inte bada för jag skulle till sjukgymnasten. Gick faktiskt sjukt bra att åka skridskor, bättre änm ina förväntningar. Har inte åkt på ett år, ramlade bara en gång, självklart när vi körde stafett..
Onsdag - jullov ftw, träffade cheyerna i klassen på entill pizzeria o käka där, sen kom ju resten av falkenberg dit med hehe, och sen stack jag o linnea hem till eve. kollade lite på film, sen drog vi till stan igen o träffa samma cheyer och stack upp till eve igen o hade partyyy. Riktigt mysigt var det.
Torsdag - stack till gekås med linnea och shoppade lite, inte så vanligt i mitt liv dårå men de börjar bli mer o mer att shoppa. Meningen att jag skulle köpa julklappar, men blev inget.

Tror det blir att köpa julklappar med pappa idag istället, då han inte heller har köpt något hehe.
JosefinStåhl

it's just another game in your head.

sitter här o äter frukost, mums heheheh.
Ska snart dra iväg till vinbergshallen för o kolla fotboll hela dagen, taggad för det- yaaah.
Egentligen skulle vi spela fast inte, haha de blev typ fett krångligt men de löste sig till slut.
aja måste äta nu, skriver nog mer sen när jag kommer hem eller nåt.
JosefinStåhl

your girlfriend said hello'

sitter i sängen, kom hem för cirka två timmar sen från julbordet jag var på med släkten. det var huur mysigt som helst, vi var på strandbaden här i falkenberg ;3
De hade sagt att det var barnvänligt där, det enda som fanns att göra var ett biljardbord, ja hehe de är ju alltid kul, speciellt när man äger på det....
aja, sen skyndade vi oss hem på morgonen för att kolla wolverhampton - stoke matchen som var igår, så förlorar de.. börjar bli lite surt, men wolves kommer inte åka ur premier league, i am fucking sure.
i alla fall, bandet från barnprogrammet Amigo var där och spelade, de kallar sig 'världens snabbaste allsång', de var fett duktiga. de hade massa låtar o text till så man kunde sjunga med, och alla som var där var ju helt packade så det var riktigt härligt att se när alla skrek o sjöng o dansade. Jag försökte spela in när de sjöng, men det låter helt fail så är ingen idé att lägga upp det.
När de gick av scenen, så började alla skrika 'en gång till', så kom de tillbaka och en av killarna började joddla, haha han var riktigt duktig måste jag säga.

Resten av dagen idag, skulle vi sätta upp julgranen och julbaka lite, hoppas det blir mysigt.
JosefinStåhl

it's the beautiful thing with life.


kolla på den, det är det enda jag kräver. lyssna på hennes ord och inse verkligheten.
if i can love my life, even u can.
JosefinStåhl

dear grandfather, i miss u.

Kära farfar, idag skulle du fyllt 78. Alla vi här nere på jorden, saknar dig. Du finns kvar i våra hjärtan, du gjorde våra dagar lättare och du gjorde oss glada. Framförallt gav du oss kärlek. Livet är jobbigt, men farfar, i will stay strong for u, the rest of my life.

i made it, honey

Dagen börjar då typ asbraaaa, vaknar av att det åskar och blixtrar, awesome. när man kollar facebook är de bombat av massa statusar typ 'vafan är detta för väder?' osv.. så orkar man inte kolla där, hihi. Aja, sen börjar de typ spöregna så sa bella att jag kunde få skjuts av dem till skolan, så kommer man hit fem över halv när man börjar 8, ännu mer awesome. Måste köpa nytt busskort, mitt är putsväck, fattar inte vart fan det har tagit vägen, äääännnu mer awesome. aja får la köpa o de kostar typ 100 kronor. awesome igen, haha asso :(
aja nu börjar de komma folk så jag orkar inte dehär mer,
JosefinStåhl

no one deserves to be bullied.

okej, jag vill börja med att säga, jag tycker inte om justin biebers musik. jag hatar honom inte, hata är ett jävligt starkt ord. När jag såg den här videon blev jag tårögd, allt det här med att han är bög och allt har gått alldeles för långt. han är en människa, precis som alla andra. Jag tycker att ALLA ska kolla på den här videon, spelar ingen roll om ni är beliebers eller haters.


Ingen förtjänar sånna hårda ord. sprid den här videon, ge folket lite känslor.
JosefinStåhl

u are like the one who got away

asså, seriöst lek inte med mig idag. orkar inte med massa 'skämt' blir ba fett sur. ja jag har problem med mina kropp vilket gör att mitt humör går upp o ner hela tiden. det fick jag även bevisat att mina lärare insett.
JosefinStåhl

we thought we may have lost you, but you came back

sitter på svenska, är klar och orkar inte för tillfället göra massa extra. så istället sitter jag o pluggar lite på SOprovet vi har om nån timme. är fett nervös och lär kugga totalt, men de är bara o köra hårt. vi ska ha prov på kristendomen, men det är en jävla massa saker att plugga på, 7 olika religioner sa han att det var tror jag.
aja, efter detta ska jag åka till konfan oxå, så kommer inte hem förrän halv 7.
Just nu är klockan halv 2 och det börjar redan bli hur mörkt som helst. vad fan äre här liksom ?
vill inte ha snö än däremot, den kan komma när jullovet börjar då, hihi ;$
förresten så har jag inte ens börjat köpa julklappar än, vet inte vilka jag ska köpa till eller vad jag ska köpa. får väl dra upp till gekås snart och hoppas man hittar något där.
blev lyckat igår förresten, nån gång failade man lite med rösten men inte så farligt att alla hörde. har inte sett någon som tagit bra bilder av det än, får kolla runt lite.

okej, nu blev provet mycket lättare, nu känns de bra ;3
JosefinStåhl

I feel strength from the angel above that is watching me.

Måste ju plugga so nu, har inte gjort det alls i helgen, inte bra josse. vi har ju prov på måndag och senare idag hinner jag väl knappast. känns ju toppen det här dårå. Så öppnar jag dokumentet o går in på bloggen, haha typiskt mig.
aja det lär inte bli nåt mer inlägg idag, eftersom vi ska till kyrkan o sjunga sen. håll tummarna för mig/oss, hihi.
JosefinStåhl

watch and learn.

woho, världens roligaste match att kolla på.
manchester united 4-1 wolverhampton wanderers
Fletcher gjorde assnyggt mål för wolverhampton, så stod det 2-1. Sen, när man tror att Mick McCarthy ska byta ut Doyle mot Ebanks-Blake så tar han ut Fletcher ?
Fett surt, världens sämsta coach är han, förstör hela jävla laget.
och nej, mitt humör är aldrig glatt efter en förlust för wolverhampton. De är liksom en viktig del av mitt liv, so don't u mess with me right now.
Mormor & Rune kommer sen, får väl se om man piggnat till lite då eller om jag fortsätter sura på McCarthy.
JosefinStåhl

it's written in the stars

sitter på svenskalektion nu, hade nyss intervju med Anki, vår engelskalärare dårå. Det gick bra, vi slutade typ aldrig snacka, HAHA. men ja, hon va ju intresserad med o.o
aja, nu ska vi på lunch sen äre helklass på tekniken, kommer bli fett jobbigt. Sen slutar vi 13.40, och då blire att vänta på bussen lite. sen blire chill hela dagen och imon med trorja, hihi (A)
JosefinStåhl

boy you're pathetic.

Har NO nu, vi sitter och pratar om ett prov vi ska ha. Vår lärare frågade om vi ville ha vårat prov nästa vecka eller efter jul, alla ba direkt - EFTER JUUUL ! haha så ah .. Ska träna ikväll , fett skönt, måste få upp min kondition. sen sa ju sjukgymnasten att jag måste börja springa mer med, 30 minuter x 2 i veckan eller nåt sa hon, så jag får väl försöka springa mer. Skulle tillbaka till henne på tisdag morgon, dagen då betygen sätts, woho.
Kan inte tänka mig att det knappt är två veckor kvar tills vi slutar !
om man inte räknar med idag, är det bara 6 skoldagar hihi.
JosefinStåhl

u are the real looser.

ligger i sängen nu då, astrött typ, funderar på o lägga ner datorn o kolla på tv en stund o sen sova. har aldrig varit så sugen på o sova såhär tidigt förut o.o
idag hade vi franskaprov, på glosorna i början gick det asbra ! fast det var ett franskt ord jag glömt av som jag inte kunde översätta.. men resten gick inte direkt bra, blev lite smått besviken, men blir nog godkänd på provet i alla fall.
orkar inte skriva massa, heido

sexig bild. jag la upp den här för o visa min nya tröja jag ska ha på mig på söndag när vi sjunger i kyrkan ;3
JosefinStåhl

i'm lost without u

kom nyss hem från sjukgymnasten dårå, hon var riiiktigt duktig måste jag bara säga.
hon sa att när jag satt och kollade på henne och pratade, så lutade jag med huvudet, det hade jag ingen aning om. sen gjorde hon massa grejer, o bajs o har inte aaalls lika ont längre. men blev däremot helt borta efter vi gått därifrån, känns som om jag svävar, hihi.
känns inte som om de kommer gå så bra med att plugga just nu, men får försöka ändå.
fast har mer lust o typ, sova ;$
JosefinStåhl

all i want for christmas, is youuu.

ahmen ja, då har man börjat lyssna på mer och mer jullåtar, vet inte varför egentligen för jag brukar inte göra det. men ja, ska ju sjunga lucia på söndag så det är väl bara bra. börjar äntligen lära mig slutet av 'tänd ett ljus' haha, inte så bra på det förut. Jag gjorde nyss mattediagnos, för typ en timma sen, fick tillbaka det nu och jag hade alla rätt, woho !
Efter skolan blir jag hämtad av mamma, ska till sjukgymnasten för att få lite övningar till min rygg, sen ska vi gå lite i stan för att leta efter nån snygg topp att ha på sig på söndag till mina svarta byxor. vi ska ha rött, svart och vitt, det är vår klädkod, hiih.
sen blire jävla massa plugg.
JosefinStåhl

i don't care what u say, i'm in love with u.

hihi, sitter o äter hamburgare som pappa gjort till mig, fett gott !
de va massa goda saker, bland annat bacon, behövde energi kände jag.
sitter även o målar naglarna, tog bort de förra. när jag höll på o hälla aceton på nån pappersak, så tappa jag den, över min säng, lyckades på nåt sätt fånga den innan nåt kom på min säng, haha lyckat. älskar mina reflexer, yaah
aja blir väl inte att göra så mycket just nu, bara typ fortsätta äta färdigt o sen lägga mig i sängen o kolla film eller nåt.
JosefinStåhl

your smile makes the whole world stop for a while.

yaah, fortfarande typ asglad sen matchen från igår, hihi..
sitter på svenska dårå, och pratade nyss med min lärare om betygen osvosv, alla i klassen hade gjort de utan jag , för jag varit sjuk. aja, i alla fall sa hon att om jag fortsätter såhär kommer jag nå målen för betyget C. men hallå, sen sa hon att det är inte många hon kommer sätta 'så högt betyg' på, man ba, ööööh. känns inte riktigt som om hon är bekväm i med att sätta betyg, känns konstigt. men ja, bara att jobba på så man får så bra betyg som möjligt.
sen är det so prov snart, no med och jag ska göra mattediagnos snart med, även franskaprov på onsdag. Blir mycket plugg nu, så kanske inte så mycket bloggning men jag får försöka. Fast nu innan franskan känns det bra i alla fall och det är det närmsta provet ju, så det är bra. Franska är fkn svårt ska ni veta, men jag har lättare för mig nu i åttan än i sexan för pluggar lite mer nu, hihi
men nu ska jag plugga lite, okej läsa jävligt mycke text, woho.
JosefinStåhl

NANANANA EBANKS-BLAKE

WOLVERHAMPTON WANDERERS, SÅ JÄVLA GLAD JAG ÄR NU 2-1 WOOPWOOPPPPP !!!
fletcher gjorde båda målen, ahmajgaaaaaad


OCH HENNESSEY VILKEN RÄDDNING HERREGUTTAN ASSÅ SÅ JÄVLA SNYGGT !

SÅ JÄVLA LYCKLIG NU, sitter med världens största smile på ansiktet, IHHIH
JosefinStåhl

Det största misstaget man kan göra, är att jämt vara rädd för att göra ett.

igår så stack man då till göteborg, stack till varuhuset femman eller vare heter?
så när man kom dit var de smockfullt ! jag gick dit o kolla vad som var så jävla speciellt, haha så var de några från idol som var där, bland annat moa, molly, amanda persson, olle osv.. de sjöng och gav autografer. även emil jylhänlahti var där, han som var med på talang med sin fotboll , jag drogs ju självklart lite mer till honom ;3
aja, jag hittade typ ingenting däruppe, jag va såhära ganska depp på grund av att jag fortfarande inte var helt frisk, men de funka ändå. köpte en lila bh i alla fall, skiiiitsnygg !
sen, drog vi till liseberg, det var väldigt mysigt där inne med all belysning, värt o kolla på. jag o pappa spelade massa, haha men vi förlora hela tiden....
Hela dagen överhuvudtaget var väldigt mysig.
Idag så blir det inte så mycket gjort, ska kolla på en match vid halv 5 tror jag den börja, wolverhampton wanderers - sunderland. vi behöver poängen nu, så kör på wolves !
hihi, henry får inte spela idag, han har fått för många gula kort så han kan inte komma o förstöra allt som vanligt i alla fall (A)
JosefinStåhl

just stamp on the ground and scream out the anger.

yaaah kände att de var dags o blogga lite nurå, har inget o göra ändå.
har varit hemma både idag o igår, för mådde inte värst bra. aja nu mår jag mycke bättre iaf, så får hoppas att jag mår helt bra imon för då ska vi till göteborg o shoppa ! taaggadd tyypp ;$
jag har pluggat svenska o matte idag, är faktiskt stolt över de. sen blire lite so med så är jag nöjd för dagen.
jag fick tydligen inte skriva mer för min katt nu som kom o la sig på datorn, så ah pusshej.

bild jag tog nyss, lite kul får man väl ha när man är sjuk, hihi
JosefinStåhl

RSS 2.0