stamp on the ground, jump jump jump

Det blev ingen träning igårkväll då, Frida sa att det inte skulle bli något. Det var väl ganska skönt det för jag hade nog inte pallat att springa, frös som fan och kändes som om jag skulle svimma när som helst.
Sitter i skolan nu och gör inte så mycket, väntar typ mest.
JosefinStåhl

somehow find, you and I collided.

NU ÄR NI AVIS PÅ MIG VAAAA,
vi ska springa slingan i spöregn, WOHO !
JosefinStåhl

it's my life, and it's now or never

sitter här i skolan dårå, har arbete men jag kan typ alla två läxor..
idag på engelskan hade vi en vikarie, så fick vi 38 glosor till på torsdag, HAHA alla blev ganska så sura, för vi har ju franska & tyska till imon. jag har även träning ikväll och kanske ska träffa en kompis sen så hinner knappt plugga. Vet däremot inte varför jag är inne på blogg.se då ? Hah, jag är ju som jag är , men har ju inte bloggat på länge.
Fick reda av Amy nyss att vi ska springa slingan på träningen igen, woho !
planerna är ju typ förstörda så jag förstår ju det i för sig, menmen.
Aja, ska väl fortsätta plugga lite dårå,
Btw ska kanske vara barnvakt i helgen för mina älskade kusiner, ska bli skojsigt !
JosefinStåhl

you're the one, I've been stupid to trust

KÄRLEK TILL ANKI !

JosefinStåhl

no one is like you, motherfucker.

sry att man inte varit så social på några dagar, men har inte direkt mått bäst, är förkyld och har asont i huvudet och ont typ på massa mer ställen. så idag missa man en match som jag verkligen ville sett, aja that's life. Sen har jag oxå upptäckt att han är en idiot, och jag hatar idioter.
Nu sitter jag o kollar på wolverhampton - fulham, vet redan att wolves vann med 2-0.
FÖRRESTEN SÅ LIGGER WOLVERHAMPTON WANDERERS 3a I PREMIER LEAUGE, sug på den.
JosefinStåhl

I'm not your babyy

Igår blev en lyckad dag. fast det fanns en hake, det var skitvarmt ute !
Första matchen, var klockan 1, och vi var bara en avbytare. backarna fick inte byta någon gång för vi hade ingen mer som kunde spela back, och självklart var jag back då B) det var nog den bästa matchen vi spelat hittills ändå, för alla kämpade på så jävla bra hela matchen, dessvärre förlora vi med 4-1 ..
Andra matchen började klockan 7, och när vi började värma upp kändes benen som spaghetti. fast det gick bra sen ändå för jag rörde inte bollen så mycket i mål. Första målet blev efter 30 sekunder , för oss då :) Matchen slutade 7-0 till oss, (y)
Motståndarna sa såhär till sig själva "vi vann ändå för vi kämpade oss genom hela matchen". Det får man ju tycka vad man vill om, men det var ganska bra spelat ändå.
Sen kom vi hem strax innan halv 10, så det var bara att hoppa i duschen direkt och sen var jag hungrig med så jag gjorde nudlar. Det var fett skönt att sova i alla fall och äntligen få vila, tog inte lång stund innan jag somna. däremot hade jag en väldigt konstig dröm som jag inte vill ta upp här..
NU har jag träningsvärk och ska börja ta på mig kläder för jag ska till skolan.
JosefinStåhl

feels like i'm crawling in the dark.

good night everybody !
behöver all möjlig energi imon, för ska spela två matcher (y
får hoppas det går bra med foten & vaden, annars blire ju inte så bra överhuvudtaget ;$
men både 96orna & 98orna behöver mig såå, ska kämpa allt va jag har.
Först möter vi Hylte, matchen börjar kl 1.
Sen spelar vi mot Knäred, matchen börjar halv 7 trorja.
Alla håller tummarna för mig imorgon !
nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag nana :)


var ba tvungen att dela med mig av denna bild på min underbara kusin Tilda.
JosefinStåhl

TING TANG WALLA WALLA BING BANG

NU ÄR JAG SÅ JÄVLA GLAAAAAAAAAD ! :D
jag ska spela matchen på söndaaaag !
it's fuukkiin amazing !
JosefinStåhl

What the fuck ?

sitter i skolan, ganska chill dag vi har typ inte gjort något alls ..
alla lärare har bara pratat som fan hela tiden , men tror jag gör nåt annat inlägg sen.
ska nog dra het till alva <3
JosefinStåhl

försök få tag i mig

det blev inget mer inlägg igår kväll då efter matchen, men jag har mina anledningar. för det första så var jag ganska så skadad, asså förra veckan så svullnade min vad upp ju, så fällde en tjej mig och landade med sitt knä rakt ner på min vad, så det gör skitont. sen skavde mina benskydd, (ankelskydden) mot mina fötter, så värsta stora skinnbitar åkte av foten. så fort något ens rör foten gör det skitont, så fick inte på mig skor eller sockar igår. fick cykla hem barfota, fast jag gick ju typ halva vägen för det gjorde ont. men nu har vi i alla fall fått på plåster eller nåt på fötterna så det inte blir infekterat eller något.
Egentligen skulle jag typ cyklat vid detta läget till skolan med Ola & Anton, men eftersom det gör så ont att cykla och jag inte får på mig skor så får mamma skjutsa mig hem till magnus istället. jag får gå runt där i foppa-tofflor i regnet, haha vi får väl se hur det går.
Jaja, matchen igår då - Vi började faktiskt riktigt bra, vi kämpade på som in i helvete, fick en målchans nästan direkt. På nåt sätt fick jag tag i bollen och sköt i mål med vänster, ganska bra skott om jag får säga det själv. men jag var tydligen offside. ingen trodde på det, varken i vårt lag eller motståndarnas. Men vi fortsatte spela, såklart blev vi besvikna att inte målet räknades, men vi klagade inget ändå. Sen helt plötsligt stod det 2-0 till motståndarna och det blev halvlek, ingen aning hur det gick till, de hade väl bara turen med sig. Sen blev det 3-0, sen 3-2 och sen var jag tvungen att gå av planen och ta av mig ankelskydden. Vi förlorade iallafall med 4-2 trorja det blev. GRYMT bra kämpat alla i Vinberg, vi hade faktiskt förtjänat en vinst.
Nu ska jag ta på mig klädeeer, så vi kan åka snart.
JosefinStåhl

if you just believe in me

Så är man hemma från första skoldagen. eller ah, första dagen i skolan kanske man ska säga för vi gjorde ju inget särskilt. vi skev på lappar & hade raster & pratade, yay !
nu sitter man o taggar med hög musik, fast kommer bli ännu mer tagg sen när man kommit hem från stan igen. har väl inte så mycket o skriva i för sig, men ajaaaaaaa
NU SKA VI FANIMEJ TA OCH VINNA TJEJOR !
JosefinStåhl

who says you can't be free ?

nuu alla mina små godingar, nu är det läggdags !
i alla fall för oss skitungar som ska till skolan, haha , fast kommer typ ändå inte somna förrän 12 ?
men sängen är skön så, it doesn't matter ♥
GODNATT!
JosefinStåhl

hey hey, we'll be young forever

Idag så blev man väckt klockan 8, fml . mamma hade väl inget o göra så hon väckte mig HAHA. gick inte upp förrän halv 10 ändå så det dög väl .. hon gjorde lax till mej, så jävla gott. hade däremot typ ingen god sås till, så jag tog Sourcrem & onion dipp, HAHA som man har till chips och sånt, blev faktiskt supergott !
sen stack vi till stan & kollade runt lite. jag köpte ett svart brottarlinne , behövdes  verkligen nya. sen behövde jag nya benskydd & fotbollsskor med så det blev att gå in på intersport med (y
Asså, mina vader har typ växt på bredden eller nåt, så jag behövde köpa större benskydd , för annars skaver de som faan, inte kul. Det blev vita & guld benskydd (Y) sen hitta jag ett par fotbollsskor som jag föll för direkt. Svarta Nike, tiempo hette de. älska älska älska !
Aja imon så blire skola, woohoo vi börjar 8 ! fast ska bli sjukt härligt o träffa alla underbara människor där. sen får vi två nya klassföreståndare, vi vet bara vem en av dem är.. Efter skoldagen ska jag & mamma antagligen åka o fika någonstans med Simon & Lisa. det blir awesome, och efter det ska jag spela maaaaatchhh ! fett taggggaaadd !
JosefinStåhl

I feel like dancin' tonight

Gårdagens träning, fyfan !
vi skulle tydligen inte springa slingan som jag trodde, utan vi skulle springa på slingan !
vi sprang upp och ner för en jävla backe, flera gånger. man var ju helt utmattad efter den stunden. jag trampade snett så fick asont i foten :( men sen spelade vi lite match med 96orna, sen började det regna. så man cyklade hem helt utmattad i motvind och spöregn, wiihoo !
aja, idag ska jag i alla fall typ vila.. sen ska jag dra ner till vinåvallen  & kolla p97 match, så håll tummarna för dem !

sen händer väl inte så mycket mer idag, ciiaaoo

JosefinStåhl

this is more fun than I expected

skola på tisdag dårå, yippie.
fast ska faktiskt bli kul att träffa mina saknade vänner,
idag på träningen, så ska vi springa slingan , woho !
aja, vaknade idag av att min bror knackade på dörren & sa att frukosten snart var klar. så jag gick upp, han hade gjort varma mackor med cheddar ost ! supergott verkligen, sen blev jag mätt, så kisen fick ta resten av osten.
JosefinStåhl

I don't need anyone tell me what to do.

så har man då gjort en ny blogg.
Jag tog bort den första för att jag kände att jag inte var social + jag inte var nöjd med namnet osv. Men jag vet att jag kommer bli mer social nu, när vi börjar skolan igen.. det var ju trotsallt när jag var i skolan som jag gjorde mest inlägg.
aja, på sommarlovet har jag väl egentligen inte gjort något särskilt. jag har mest slappat för mina föräldrar har inte orkat göra något heller, så jag har bara träffat kompisar och varit på stranden och spelat fotboll. men en dag, så sa mamma att jag skulle packa en väska för vi skulle till stockholm. så fick vi träffat min kusins mamma, vi hyrde nån lägenhet där ba för vi kände henne så fick vi bo där i tre dagar. Det var faktiskt mysigt i stockholm, aldrig varit där förut. varmt var det där när vi var där med så jag är nöjd. men sista dagen så regnade det asmycket och jag hade massa hål i mina skor så det blev inte så lyckat.
tänk att skolan börjar om 7 dagar, usch.

kommer sakna dig, Per Sjövall.
JosefinStåhl

RSS 2.0